baby boom

Βιογραφικό - Σχετικά με Εμάς

 • Ο Παπανδρέου Ιωάννης έχοντας ρίζες από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και τη Μικρά Ασία από μικρός ξεχώριζε για την Αγάπη του για την Φύση και τον Συνάνθρωπο. Προερχόμενος από μια Οικογένεια που του δίδαξε κάποιες Διαχρονικές Αξίες όπως η Αλληλεγγύη, η Συμπαράσταση, η Ανθρωπιά, είχε διαρκώς ένα Όραμα Ζωής: Να υλοποιήσει κάτι το οποίο θα βοηθούσε κάθε Συνάνθρωπό του με κάθε εφικτό τρόπο. Αρχικά σπούδασε και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Διοίκηση των Επιχειρήσεων, στο Marketing και στο Management και κατόπιν στον Προγραμματισμό και την Ανάλυση H/Y.

  Συνέβαλλε ενεργά ακόμα και στον σχεδιασμό και την υλοποίηση σε θέματα Υπολογιστών του Ελληνικού Στρατού.

  Η διαρκής αναζήτηση όμως και κάτω από την Θεώρηση ότι κάθε Ον είναι Ξεχωριστό, Μοναδικό και Πολύτιμο και ότι είναι ένα Σύνολο από Ψυχή / Σώμα / Νόηση / Συναισθήματα και η Αγάπη του για Προσφορά τον οδήγησε σε τελείως διαφορετικά μονοπάτια γνώσης και εμβάθυνσης. Ξεκίνησε και ολοκλήρωσε σπουδές στην Ολιστική Ιατρική και στη βαθιά γνώση πολλαπλών εναλλακτικών μεθόδων / θεραπειών με εξειδίκευση στην επαγγελματική Ρεφλεξολογία και τον Ηλεκτροβελονισμό.

  Με διαρκή ενασχόληση, πολλά ταξίδια, εναλλαγές και παραμονή σε πολλά σημεία του πλανήτη διαμένοντας και μελετώντας με υπομονή, επιμονή,και αυταπάρνηση, εκπαιδεύτηκε σε αρκετές παγκόσμια αναγνωρισμένες μορφές αυτοθεραπείας και αυτοβελτίωσης από το NHS ως το NTC και το IHHS. Έφτασε μετά από προτροπή μεγάλου και Φωτισμένου Διδασκάλου μέχρι και τις Ιερές Μονές του Θιβέτ όπου εκεί διδάχτηκε την Αρχαιότερη Θεραπευτική Τέχνη: Sokushin do. Παρακολουθεί διαρκώς όλες τις εξελίξεις στα θέματα που ασχολείτε είτε με παρακολούθηση συνεδρίων είτε με τον έντυπο / ηλεκτρονικό Τύπο. Εκτός από την οικογένεια του οφείλει και ένα Τεράστιο Ευχαριστώ και σε όσες και όσους τον εμπιστεύτηκαν και τον στήριξαν μέχρι σήμερα . Φυσικά η εκπαίδευση δεν τελειώνει ποτέ...

  ΄Εχει επαγγελματική Εμπειρία Χρόνων και έχει συνεργαστεί με μεγάλο εκπαιδευτικό Οργανισμό. Συνεργάστηκε με Αθλητικούς συλλόγους Α΄ Εθνικής, βοηθώντας τους αθλητές στην γρηγορότερη ανάρρωση από τις κακώσεις. ΄Ηταν από τους πρώτους που εμφανίστηκε στο σύνολο σχεδόν των τηλεοπτικών εκπομπών και έλαβε μέρος σε τηλεοπτικές συζητήσεις για τα ωφέλη των εναλλακτικών θεραπειών. Επίσης από τους πρώτους που ασχολήθηκε με θέματα όπως η υπογονιμότητα, η σκλήρυνση κατά πλάκας και άλλες σοβαρές δυσλειτουργίες.

  ΄Εχει δημοσιεύσει άρθρα σε περιοδικά και γενικά στον έντυπο τύπο. ΄Εχει συμβάλλει καθοριστικά στην βελτίωση και στην ίαση σοβαρών θεμάτων υγείας πολλών ατόμων από νεογέννητα μεχρι ηλικιωμένους. Από απλούς ανθρώπους μέχρι ανθρώπους που ασχολούνται με ψυχοφθόρες εργασίες, όπως την τηλεόραση, το θέατρο , τον αθλητισμό ακόμα και ατόμων που εργάζονται σε Ξένες Πρεσβείες και αναζητούν κάποια άλλη αντιμετώπιση πέρα της κλασσικής Ιατρικής και που είχαν μια ενημέρωση ήδη από την χώρα τους για τα οφέλη των αναγνωρισμένων αυτών τεχνικών. Δεν αντικαθιστά την κλασική Ιατρική και δεν αποτρέπει ποτέ κανέναν να μην την ακολουθήσει. Αναζητά πάντα την Ποιότητα και όχι την Ποσότητα και πιστεύει στον ΄Ανθρωπο.

  ΄Εχει ενεργή συμμετοχή σε συλλόγους, σωματεία και χώρους κοινωνικής προσφοράς.

  Πρόσφατα ολοκλήρωσε ένα ΄Οραμα Ζωής το ((ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ (OLON IASIS)), έχοντας πάντα βασική Αξία το ότι η ενασχόληση με τον πάσχοντα κάτω από οποιαδήποτε μορφή του, είναι Λειτούργημα. Πάντα με Σεβασμό, Θετικότητα, Ελπίδα και Πίστη και με διαρκή Ενημέρωση από Παγκόσμιες βάσεις δεδομένων και με συνεργασία του Θεράποντα Κλασικού Ιατρού έρχεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που είναι ότι πιο σημαντικό.

  Η Ανθρώπινη Ψυχή έχοντας ως Εφόδια την Εσωτερική Δύναμη και την Θετική Σκέψη μπορεί τάχιστα να καταφέρει την Αρμονία Ψυχής , Σώματος και Νου και να υπάρξει στα χείλη ένα Πηγαίο Χαμόγελο.

  Ενώ υπάρχει η πρόσκληση και η δυνατότητα συνέχισης της επαγγελματικής του καριέρας στο Εξωτερικό (Βοστώνη), η Αγάπη του, η Αυταπάρνηση και η διαρκής Στήριξη πολλών συνανθρώπων του λόγω της Τεράστιας Ανθρωπιστικής Κρίσης που περνάμε και η ιδιαίτερη και Ανθρώπινη επικοινωνία που έχει με πολλούς που του έχουν ζητήσει την βοήθεια του τον κρατά σταθερά εδώ.

  ΄Εχει ως τελικό στόχο να μεταδώσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους του την γνώση και τις τεχνικές που γνωρίζει ώστε να συμβάλλει έστω και ελάχιστα στην Εσωτερική τους Αρμονία και Ευτυχία.

 • Olon Iasis

Facebook


 • facebook

 • Οι εναλλακτικές/ενεργειακές θεραπείες συμπληρώνουν την Ιατρική και δεν την αντικαθιστούν. Κάποιες εναλλακτικές/φυσικές θεραπείες μπορούν να γίνουν και με την σύμφωνη γνώμη του προσωπικού ιατρού που σας παρακολουθεί, ενώ κάποιες άλλες καλό θα ήταν να γίνονται μετά την ολοκλήρωση της κλασσικής θεραπευτικής αγωγής του προσωπικού σας ιατρού, έτσι ώστε η εικόνα της θεραπείας να είναι πιο ολοκληρωμένη.

OLON IASIS


Ελληνικό Κέντρο Αλληλοβοήθειας Θεραπείας & Ποιότητας Ζωής

Πατρόκλου 25, Βριλήσσια, Τ.Κ. 15235
τηλ. 213 0273668, 6944766019, 6942922206

ioannis@oloniasis.gr
Ιωάννης Κ. Παπανδρέου M.I.I.R

Πτυχιούχος Εναλλακτικών Θεραπειών
Ειδικός επί των Αντανακλαστικών Μεθόδων
Ρεφλεξολόγος - Ηλεκτροβελονιστής
Ενεργειακός Θεραπευτής